Bando přemýšlel jsem nad letošní grilovačkou u vody..Žermánky jsou jako žabinec to samé Těrlice..Napadlo mne uskutečnit tuto akci na Hlučíně.
Termín navrhuji 7-8.8.
Co si o tom myslíte? máte někdo jiný nápad? Kdo by jel?
Klubová grilovačka u vody
Klubová grilovačka u vodyBando přemýšlel jsem nad letošní grilovačkou u vody..Žermánky jsou jako žabinec to samé Těrlice..Napadlo mne uskutečnit tuto akci na Hlučíně.
Termín navrhuji 7-8.8. Co si o tom myslíte? máte někdo jiný nápad? Kdo by jel?
Re: Klubová grilovačka u vodyAhoj kluci. Tak se zase po nějaké době ozývám. Mám naději, že se moje autíčko najde, protože bylo spatřeno v Praze-Stodůlkách a policie už to může po nějaké době kvůli podělaným zákonům řešit. Takže v nejbližší době se uvidí co a jak. Určitě se ještě ozvu. Ale pokud by se to vydarilo tak urcite prijedu a rad vas uvidim. Termin mi vyhovuje. Mějte se...
!!!VW 4EVER!!!
Re: Klubová grilovačka u vodySouhlasim
Re: Klubová grilovačka u vodyjako šel bych no ale jestli tam pujde 5 lidí tak to seru
Re: Klubová grilovačka u vodyzatím to ani na 5lidí nevypadá...když nebude zájem tak to taky kašlu
Re: Klubová grilovačka u vodyje tu mrtvo jak svina ,,kurna hosi zvište své aktivity na foru,,chtělo by to trochu více zájmu
Skoda forman 1.3 Glx
Re: Klubová grilovačka u vodyhoj, bohuzel, ale ani sraz (saze) ani zermanky mi nevyjdou (zase)
posl. tyden v cervenci a druhy v srpnu mam dovolenou a jedu pryc, takze obe dve akce se mi bohuze terminove vubec nehodi Škoda Fabia Kombi 1.4 16V 74kW
Re: Klubová grilovačka u vodyja zas musím robit
Re: Klubová grilovačka u vodyJá jsem pro, já se zrovna z dovolené vrátím
Bikejumper
Re: Klubová grilovačka u vodymy bysme tež šli
Re: Klubová grilovačka u vodyJedu taky stopro, možná i s ženou.
Re: Klubová grilovačka u vodyTak nakonec bez zeny:)
Re: Klubová grilovačka u vodyAhoj všichni...takže 7.8. a 8.8. mám volno jsem pro tuto akci. Takže pokud se nějak domluvíme zúčastním se rád. Jinak na autě mě teď čeká docela dost oprav takže auto budu chystat až na další sezónu.
Tak se ozvěte esli grilovačka bude či ne. Rád bych jel. I se svojí ženou. !!!VW 4EVER!!!
|